SORU & CEVAP

1.Soru : Neden sizi tercih etmeliyiz ?

Cevap : Dünyada ilk ve tek limited edition mantığı ile mobil oyun satışı yapan firmayız , türkiye'de en çok tercih edilen firma olmamızın sebebi limited edition mantığı ile oyun satışı yapmamızdır.

Diğer firmalar gibi ucuz sıradan bir oyunu binlerce kişiye değil , kaliteli bir oyunu uygun fiyata sınırlı sayıda kişiye satarız.

Satın aldığınız oyunu en uygun fiyata en kısa sürede sizlere çalışır şekilde , oyunda kullandığımız tüm dosyalar ile birlikte teslim ederiz.

Teslim dosyaları ile birlikte reklam mantığı nedir , sponsorlu reklam nasıl yapılır konusunda eğitici bir video sizlere hediye ederiz.

Gerekli politikalar hakkında sizleri bilgilendirir ve oyununuzu en iyi şekilde yönetmeniz için gerekli temel bilgileri sizlere iletiriz.

2.Soru : Fiyatlarınız piyasaya uygun mu ? 

Cevap : Fiyatlarımız mobil oyun piyasasın da ki en uygun fiyatlardır ve shopier online ödeme sistemi üzerinden kredi kartı ile 12 taksit seçeneğini kullanabilirsiniz bunun yanı sıra bizden mobil oyun satın almanız durumunda sizlere reklam yapıp oyuncu sayısını çoğaltmanın mantığını ve tekniğini anlatıp gösteren bir video hediye ederiz. Bu video ile oyununuza oyuncu toplayarak kazançlarınızı arttırabilirsiniz.

3.Soru : Oyun bize mi ait oluyor ? 

Cevap : Evet , satın aldığınız oyunu sizin belirlediğiniz isim ve size ait google admob reklam kodları ile hazırlayıp size ait playstore hesabınaza yüklemekteyiz. Oyununuz yayınlandıktan sonra oyununuzu sizlere dosyaları ile birlikte teslim etmekteyiz.

(NOT) : Kendinize ait bir playstore hesabına sahip olmak için google'a  25 dolarlık bir ödeme yapmalısınız.

Google play developer console hesabınızı açmak için buraya tıklayabilirsiniz.

4.Soru : Size nasıl ulaşabilirim ? 

Cevap : Bizlere Whatsapp Destek Hattımız'dan ulaşabilirsiniz.

5. Soru : Bunlar dışında başka oyunlarınız yok mu ?  

Cevap : Bizler limited edition oyun satmaktayız yani kaliteli bir oyunu uygun fiyata sınırlı sayıda kişiye satarız bu sebeple portfolyomuz'da az sayıda oyun bulunmaktadır.

6. Soru : Oyunu yaptıran müşterilerin kazançlarını bizlere gösterebilir misiniz ? 

Cevap : Firmamız sizlere kazanç garantisi vermez firmamızın görevi satın aldığınız oyunu teslim etmektir. Ancak oyun satın alan müşterilerimizin whatsapp'dan bizlere attığı kazançları instagram hesabımızdan paylaşmaktayız.

7. Soru : Size nasıl güvenebilirim ? 

Cevap :  Herhangi bir güven olayı yoktur ödemeleri shopier online ödeme sistemi ile yaparsınız yani verdiğiniz para karşılığında oyunu alamama gibi durumda paranızı geri alabilirsiniz, ancak böyle bir sorun yaşanmamıştır ve de yaşanmayacaktır

8.Soru : Neden mobil oyun yaptırmalıyım ?  

Cevap : Mobil oyunlardan internetten para kazanmak için en iyi yöntemdir. Playstore'da milyonlarca oyun bulunmasının sebebi budur.

9.Soru : Ne kadar kazanırım ?

Cevap : Ne kadar gelir elde edeceğiniz yaptığınız sponsorlu reklamlara ve topladığınız aktif oyuncu sayısına göre değişiklik gösterir. Firmamızın tek görevi satın aldığınız oyunu size teslim etmektir. Oyun satın alan müşterilerimizin bizlere whatsapp üzerinden attığı kazançları instagram hesabımızda paylaşmaktayız.

10.Soru : Oyun iadesi var mı ?

Cevap : Oyunlarımız ortalama 3 gün içinde hazırlanmaktadır ve büyük bir emek sonucu ortaya çıkmaktadır. Bu sebeple oyunlarımızda iade mümkün değildir. Oyun şahsınıza özel hazırlandığı için iade kesinlikle mümkün değildir.

Buradaki sorulardan başka sorularınız varsa whatsapp destek bölümünden bizlere sorabilirsiniz.

Whatsapptan soru sormadan önce burayı dikkatlice okumanızı rica ediyoruz , vakit nakittir ve biz vaktimizi müşterilerimiz için harcıyoruz 

Görüşmek üzere hepinize iyi kazaçlar : )

© 2016 milyoneronline.com. Tüm Hakkı Saklıdır.